Privacy policy

1. Introduction

Navingo takes your privacy seriously. We process the information about you (the person concerned) in a safe way. In this Privacy Statement we explain what data we process and why we use your data. Besides that, you can find information about your rights with regards to the processing of your personal data. We advise you to carefully read the Privacy Statement. If you have any questions, please contact info@navingo.com.

 

2. Who is Navingo?

Navingo B.V. a limited liability company incorporated under the laws of the Netherlands, with its registered office in Schiedam, the Netherlands, and its principle place of business at Jan van Galenstraat 56 (3115 JG), Schiedam and is listed in the Chamber of Commerce under number 27197825.

With regards to the processing of your personal data. Navingo is the responsible party for – but not limited to –  the following platforms: Events; Offshore Energy Exhibition & Conference, Navingo Career Event, Dredging Today Conference, Offshore Energy Stakeholders Meeting

Publications; Offshore Energy Magazine, Maritime Holland Magazine and Business Guide, Offshore WIND Magazine, International Business Guide and Vessel Directory, Offshore Holland, Navingo Career Guide, Navingo Career Update, Dredging Today Vessel Directory

Portals; Offshore-Energy.biz, NavingoCareer.com, My.Navingo.com, Navingo.com, OffshoreEnergyToday.com, OffshoreWIND.biz, MarineEnergy.biz, MaritiemNieuws.nl, DredgingToday.com, LNGWorldNews.com, NavalToday.com, SubseaWorldNews.com, WorldMaritimeNews.com Job Portals; OffshoreEnergy.jobs, OffshoreWind.jobs, OilGasCareer.nl, Dredging.Jobs, MaritiemeVacaturebank.nl, OffshoreWIND.jobs, MaritimeCareer.com.

 

3. How does Navingo use your data?

Below you can find an overview of the reasons why Navingo processes personal data about you. An indication is made which data Navingo uses, for which specific purpose it is used, and what the legal basis is for processing the information.

Newsletters
If you have indicated that you want to receive our newsletter, you will receive this periodically. Depending on the newsletter of the platform you subscribed to, we could use your e-mail address, first name and last name.

The basis of processing this data is the execution of your unequivocal permission. This means that you can withdraw your permission at any time.
 
Subscriptions and Ticketing
For the subscriptions, including memberships, and ticketing of our events we gather personal data as well as additional information about your background and industry. Depending on the subscription type or event you attend, your name, job title, educational level/information and company name may be gathered and/or printed on your visitor badge that is in fact your entry ticket to the events. Your email address will be used to send you your e-ticket and subscription communication.

Your background information such as: role, business activity, decision making authority, sector, etc. will be used will be processed anonymously and will be used for:

– Analytical purposes
– Customer experience
– Promotional purposes such as information brochures

When subscribing or registering for one of our events, you will be added to the My Navingo database. This database has interaction with the various services Navingo offers. The event might have an Admission Policy, when applicable this is presented at the event website. Visitors are made aware off this during the registration process

If you have subscribed to (one of) our print publications, we use your personal data, name & address details to end you the publication(s). This information may also be used to send you an invoice.

The member benefits and events are defined by the profile of its visitors and therefore we need this information to optimize and promote our activities.

For several activities, for example, the Master Classes, we ask you to upload your CV and/or enter your educational level/institution. This is used to make a selection of visitors for the Master Classes. This information will only be shared with the company hosting the session with specific prior consent.

The basis of processing this data is the execution of the agreement that Navingo closes with you about usage of our services. This data is saved for as long as you are registered. Consequence of the withdrawal of your permission is that you will not be able to make use of our online services or allowed to attend our events.

Matchmaking
The matchmaking program provides one-on-one and group connections. This service could be part of your subscription or ticket and is therefore connected to your My Navingo account and/or event registration information.  If you opt-in for Matchmaking, data such as your name, company name, job title and sector information may be shared for functional reasons. You can optionally enter more information to your profile that will also be shared online. On the platform attendees can also exchange their contact details, but only if both parties consent. If other attendees contact you via the matchmaking  tool you will be notified through an email.

Photo/Video recording
Navingo will be recording their events by taking pictures, recording videos and facilitating livestreams. This footage (pictures and videos) is also subject to being shared on our (social) media channels for content and promotional purposes and used for Platform communication materials and promotional campaigns. The content program and event activities can be recorded and presented to an online audience via a livestream. These recordings are going to take place on the day you are in attendance of the event. By agreeing on the terms of our Privacy Policy, Navingo is granted in using this footage with possible recordings of yourself in our photos and/or videos. Explicit consent is not sought from individuals. In case of any given interview, you will be informed (verbally) prior to the recording taking place of the purpose of the recording and where it will be made available.

Partner and Exhibitor Services
Partners and exhibitors of our events will be granted access to My Navingo and the exhibitor portal. Services in this portal may include but are not limited to:

– Entry form for data like partner benefits and exhibit information to be published on the website, app, communication materials
– Ordering furniture
– Ordering other services
– Stand services
– Registration of stand personnel
– Ordering exhibitor passes and other (paid) tickets

Data is used to process and to communicate about orders, to inform you about related services and to send you invoices. On top of that we publish data about your company on our platform including our websites, event magazine and communication material. We only publish content with permission from you and your company. When registering personal data of for member subscription or the stand personnel this information is used for corresponding communication. For all information see the section Subscriptions and Ticketing . Depending on which event you attend, name, company name, job title, country and educational level can be printed on your badge. CV information – Job Portals

Create account
When you create an account you the following data about you is processed; First name, last name, sex, e-mail address, password, date of birth, address, postal code, city of residence, country, nationality, (mobile) telephone number, applications and CV-data such as, career level, aspired job position, availability, information about your educational institution, working experience, language proficiency, courses, references, computer skills, extracurricular activities, hobbies, drivers license.

When you indicate that you want to be found by companies who have vacancies on the website. The data that is collected pertains to information that is relevant for companies in order to decide if they would like to have an interview with you. This could be your personal data and CV information. When you create your account, you are able to indicate if you would like your CV information to be anonymised. If you would like to change this setting at a later moment, you can always go back into your account and change your settings or delete your account.

The basis of processing this data is the execution of the agreement that Navingo closes with you about usage of the website. This data is saved for as long as you have an account on the job portal.

Reacting to vacancies
Through the job portals, you can also apply personally to vacancies that are offered on the website without having created an account. We will then process the following data: name & address details, contact information, options CV. This information is provided to the concerning employer.

The basis of processing this data is the execution of the agreement that job portals closes with you about usage of the website. Afterwards, the concerning employer is responsible for handling the data.

Composite profile
If you have given consent, Navingo uses cookie data, account data and subscriber data in order to create a composite profile. With cookie data, Navingo collects information about device usage, location, browser, and surfing behaviour. You can consent to the setting of these cookies or set your own choice. You can change your consent or choice each time by clicking ‘change consent’ at the bottom of the page. You can read more about the use of cookies in our cookie statement.

The basis of processing this data is our justifiable interest in wanting to improve our website.

 

4. How do we receive your personal data?

Navingo has received your personal data, because you have provided this data to us.

 

5. What are your rights?

Under the European General Data Protection Regulation you have several rights with regards to your data and the processing of your data:

Insight
You can always check your own (personal) data and if need, adjust in your account. If you would like to know which personal data you provided to Navingo, you can send a request for insight.

Adjust
If you would like to adjust your personal data based on your request for insight and you are unable to do this yourself through your account, you can send a request for adjustment at Navingo. You can request Navingo to adjust, improve, adapt, remove or (partly) hide your data.

Limiting the processing of data
Besides this, you will have the right, under certain conditions, to request Navingo to limit the processing of your personal data.

Right of objection
If processing certain data is done under ‘justifiable interest’ by Navingo or a third party, you have the right to object to the processing of this data.

Data transfer
You have the right to request Navingo to send your personal data. Navingo will provide this to you in a structured and common form, which can be opened in other usual digital systems. This way you can also accommodate your data at another provider.

Automated processing
In all instances where a decision is made about you based on the automated processing of personal data, you have the right to request Navingo to reconsider this decision by a person. You can always inform us about your point of view, or let us know that you do not agree with our decision.

Revoke permission
In all cases where the basis of processing your data is the execution of your unequivocal permission, you have the right to revoke your permission. This has no consequences for the past, but it does mean that we are no longer able to process this data. This may mean that Navingo is unable to provide you with certain services.   

Reaction by Navingo
Requests may be sent to info@navingo.com. Navingo will grant your request as soon as possible, with a maximum of one (1) month after Navingo received such a request. In case Navingo rejects your request, we will inform you why the request was rejected.

 

6. Recipients of data

The information may be passed on to parties Navingo works with to process data, including – but not limited to – : E-mark Mail, Copernica, E-concepts, Webstecks, HVMP, Invitado, Salesforce, Growteq, Exonet, Piwik, SmartAdServer, Twinfield, Mollie, Otys, Instant Magazine, Winsys, Microsoft, Axoft, KPN, SMPT, Drukkerij Crezee, Amsterdam RAI, Adexpo, Arti 70, CEVA, Survey Monkey, Uptrends, Add This, CloudFare, DigitalOcean, LevelLevel, Online Department, Leedfeeder, TriplePro, Networktables, Zjam, Cookiebot, Afdeling Online, Exenzo, EmailEnzo, ExpoFlora, Woocommerce, My Navingo.

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include the trusted third parties listed above who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential.

 

7. Pass data on to third countries or international organisations

For technical or operational reasons, it may be possible that your data is passed on to companies that are affiliated to Navingo which are located outside of the European Economic Area. Since the regulations concerning privacy protection may not offer the same level of protection as within the European Economic Area, Navingo uses the Privacy Shield by the EU Model Clauses to protect your privacy as much as possible. If this is not possible, Navingo will ask your permission to pass your (personal) data to countries without a suitable protection level. You may revoke your permission at any time.

 

8. What are cookies and how does Navingo use them?

Cookies are small pieces of (text) information that are sent to your browser when you visit the online platforms by Navingo, and are then saved on the hard drive or memory of your computer, tablet, mobile phone or other device (hereafter: Device). The cookies placed through the websites of Navingo will not damage your Device or the files saved onto that Device. When we refer to cookies, we do not only mean these small pieces of (text) information, but also comparable techniques used to collect information, such as device fingerprinting.

The websites by Navingo use functional, analytical and sometimes tracking cookies.

The functional cookies are used to track when you  have logged into a site, visited certain pages or clicked certain buttons. They are also used to personalize your experience: your information helps us to better respond to your individual needs. Lastly they are used to improve our website. We continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you.

The analytical cookies are used to collect statistics about usage of our websites. Navingo uses Google Analytics, which has been set to ‘privacy friendly’, in line with the instructions by General Protection Regulation. This means that the data collected is anonymously when possible, and that Google will never process your complete IP-address, but will always hide the last 8 numbers. Google does not use the data for its own interests because Navingo has not given Google permission to use the data for this purpose. Navingo does not make use any other Google services in combination with the Google Analytics cookies. The collected data is saved by Google on servers that are located in the United States. Navingo has a processing agreement with Google, Inc. For more information, please refer to the privacy policy of Google Analytics. If you do not want to accept Google Analytics cookies, please click here.

With tracking cookies, also known as marketing cookies, advertisers (third parties) can track visitors and their surfing behavior. With this information a visitor profile can be created.

If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly.

 

9. Where can you deposit your questions or complaints?

Should you have any questions about this Privacy Statement and the way Navingo processes your data, you can send an e-mail to info@navingo.com. If you have a complaint about the way Navingo processes your data, you can also send an e-mail to info@navingo.com. Besides that you can always contact the national authority on this field. In the Netherlands this is the ‘Autoriteit Persoonsgegevens’.

 

10. Storage Period

Navingo does not save personal data longer than necessary for the above mentioned purposes or as long as necessary to comply with the laws and regulations.

 

11. Security

Navingo has implemented appropriate technical and organisational measurements in order to secure personal data of Users against loss or wrongful processing of data.

 

12. Amendments to Privacy Statement

Navingo has the right to make amendments to this Privacy Statement. Each amendment will be announced on this page. Navingo advises those involved to check this page regularly to see if any adjustments were made.

The current privacy statement has been updated on 11 October 2022.

 

13. Cookie Declaration

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Als u vragen heeft over uw toestemming, vermeld dan het ID en de datum van de toestemming alstublieft.

Uw toestemming geldt voor de volgende domeinen: navingo.com, my.navingo.com, dredgingtoday.com, navaltoday.com, companies.offshore-energy.biz, offshore-energy.biz, registration.navingocareer.com, registratie.navingocareer.com, werkgevers.navingocareer.com, navingocareer.com, offshorewind.biz

Uw huidige stand: Alles toestaan. 

Uw toestemming ID: Eyo63fxiNiLH2i67UxB3LjZHi4dUaJQrhnjUBhy0LDWuNNOS1hlV0g==Datum van toestemming: donderdag 14 september 2023 om 12:19:54 CEST


Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 11-10-2023 door Cookiebot:

Noodzakelijk (65)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
__cf_bm [x6]ijmuidercourant.nl
nieuwsblad.be
noordhollandsdagblad.nl
Cision
telegraaf.nl
Vimeo
Deze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.1 dagHTTP Cookie
AADNonce [x2]Microsoft
Sway
Gebruikt om Microsoft-formulieren op de website te implementeren.SessionHTTP Cookie
ak_bmsc [x5]Anwb
www.bndestem.nl
www.gelderlander.nl
Nu
www.pzc.nl
Deze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.1 dagHTTP Cookie
AKA_A2 [x2]static.discoverymedia.comDeze cookie is nodig voor de cachefunctie. Een cache wordt gebruikt door de website om de reactietijd tussen de bezoeker en de website te optimaliseren. De cache wordt meestal opgeslagen in de browser van de bezoeker.1 dagHTTP Cookie
ApplicationGatewayAffinityShell GroupRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.SessionHTTP Cookie
ApplicationGatewayAffinityCORSShell GroupDeze cookie wordt gebruikt in samenhang met traffic verdeling – Dit optimaliseert het responspercentage tussen de bezoeker en de site, door de traffic te verdelen over meerdere netwerkkoppelingen of servers.SessionHTTP Cookie
ARRAffinitywww.navy.milGebruikt om verkeer naar de website te distribueren op verschillende servers om de responstijden te optimaliseren.SessionHTTP Cookie
auth.strategycareer.navingo.frontend.exenzo.comDeze cookie is nodig voor de inlogfunctie op de website.PersistentHTML Local Storage
auth.strategy [x2]career.navingo.frontend.exenzo.comDeze cookie is nodig voor de inlogfunctie op de website.SessionHTTP Cookie
AWSALBwww.planet.nlRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.7 dagenHTTP Cookie
AWSALBCORSKpnRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.7 dagenHTTP Cookie
BIGipServer#www.oocl.comGebruikt om verkeer naar de website te distribueren op verschillende servers om de responstijden te optimaliseren.SessionHTTP Cookie
bscookieLinkedInDeze cookie wordt gebruikt om de bezoeker te identificeren via een app. Hierdoor kan de bezoeker bijvoorbeeld inloggen op een website via zijn LinkedIn-account.1 jaarHTTP Cookie
cf_clearancePodBeanDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.1 jaarHTTP Cookie
CONSENTYouTubeGebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website.2 jaarHTTP Cookie
CookieConsent [x9]CookiebotSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
cp_sessionidCincopaIdentificeert de ingelogde gebruiker. Een unieke sessie-ID is gekoppeld aan de gebruiker, zodat hij/zij tijdens het navigeren op de website wordt geïdentificeerd. De gebruiker wordt afgemeld wanneer de cookie verloopt.SessionHTTP Cookie
dnn_IsMobilewww.navy.milBepaalt het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de website. Hierdoor kan de website overeenkomstig worden weergegeven.SessionHTTP Cookie
dtMas CapitalGebruikt door de website om fraude op te sporen en merkveiligheidsbeheer op de website te waarborgen.SessionPixel Tracker
hex (32)www.knrm.nlWordt gebruikt om server calls naar het backend systeem van de website te beheren.SessionHTTP Cookie
id5id_cached_consent_dataSafeBrandsGebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website.PersistentHTML Local Storage
id5id_cached_consent_data_expSafeBrandsBevat de vervaldatum voor de cookie met bijbehorende naam.PersistentHTML Local Storage
JSESSIONID [x2]New Relic
LinkedIn
Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.SessionHTTP Cookie
languagewww.navy.milSlaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.SessionHTTP Cookie
li_gcLinkedInSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein180 dagenHTTP Cookie
navingo_sticky_banner [x3]werkgevers.navingocareer.com
my.navingo.com
www.navingocareer.com
In afwachting7 dagenHTTP Cookie
object(quot;#-#-#T#:#:#.#Zquot;)ImgurRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.PersistentHTML Local Storage
parking_sessionwww.worldshipsocietyrotterdam.nlEen unieke id die de sessie van de bezoeker identificeert.1 dagHTTP Cookie
PHPSESSIDThe Defense Visual Information Distribution ServiceHoudt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij.SessionHTTP Cookie
rc::aGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.PersistentHTML Local Storage
rc::cGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.SessionHTML Local Storage
sas_usprivacySafeBrandsBepaalt of de gebruiker zich in de EU bevindt en daarom onder de EU-regels inzake gegevensprivacy valt.PersistentHTML Local Storage
sc_anonymous_idwidget.sndcdn.comGebruikt in context met 3D-weergave-functie op de website.10 jaarHTTP Cookie
SESS# [x2]IMDB
Imgur
Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.400 dagenHTTP Cookie
usprivacyDailymotionDetecteert of de gebruiker de knop “Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen” op de website heeft aangevinkt. Deze functie maakt deel uit van de CCPA.SessionHTTP Cookie
v1stDailymotionIn afwachting13 maandenHTTP Cookie
vuex [x3]career.navingo.frontend.exenzo.com
offshoreenergytoday.navingo.frontend.exenzo.com
offshorewind.navingo.frontend.exenzo.com
Registreert of de gebruiker is ingelogd – Hiermee kunnen delen van de website ontoegankelijk gemaakt worden maken op basis van de aanmeldingsstatus van de gebruiker.PersistentHTML Local Storage
wireswww.seapeak.comDe cookie is noodzakelijk voor veilige aanmelding en voor het detecteren van eventuele spam of misbruik van de website.SessionHTTP Cookie
wordpress_test_cookiemy.navingo.comGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.SessionHTTP Cookie

Voorkeuren (7)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
AuthSess [x2]Sway
Microsoft
Met deze cookie kunnen bezoekers opmerkingen achterlaten over hun gebruik van de website.SessionHTTP Cookie
inlined_view_idDailymotionDeze cookie wordt gebruikt in combinatie met de videospeler. De cookie onthoudt of de gebruiker het volume heeft gedempt en onthoudt deze instelling voor andere video’s bekeken door de bezoeker.PersistentHTML Local Storage
jwplayer.captionLabelwww.navingo.comGebruikt in context met video- en audio-inhoud op de website. Bevat eventuele gebruikersvoorkeuren of -instellingen, zodat deze behoudenblijven tijdens bezoeken en bij bezoeken aan subpagina’s.PersistentHTML Local Storage
langLinkedInGeplaatst door LinkedIn wanneer een webpagina een ingebed ‘volg ons’-paneel bevat.SessionHTTP Cookie
li_alertsLinkedInGebruikt om te bepalen wanneer een waar bepaalde pop-ups op de website aan de gebruiker moeten worden gepresenteerd en te onthouden of de gebruiker deze heeft gesloten, om te voorkomen dat hij/zij deze meerdere keren te zien krijgt.1 jaarHTTP Cookie
lidcLinkedInRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.1 dagHTTP Cookie

Statistieken (60)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
_clck [x6]MicrosoftVerzamelt gegevens over de navigatie en het gedrag van de bezoeker op de website – Dit wordt gebruikt om statistische rapporten en heatmaps voor de website-eigenaar samen te stellen.1 jaarHTTP Cookie
_clsk [x6]MicrosoftRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.1 dagHTTP Cookie
_cltkMicrosoftRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.SessionHTML Local Storage
_ga [x8]GoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_ga_# [x8]GoogleVerzamelt gegevens over het aantal keren dat een gebruiker de website heeft bezocht, evenals data voor het eerste en meest recente bezoek. Gebruikt door Google Analytics.2 jaarHTTP Cookie
_gat [x4]GoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
_gid [x4]GoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
amp_cookiestore_amplitude_id_#ImgurRegistreert gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Dit wordt gebruikt voor interne analyse en optimalisatie van de website.PersistentHTML Local Storage
amplitude_cookie_testImgurRegistreert gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Dit wordt gebruikt voor interne analyse en optimalisatie van de website.SessionHTTP Cookie
amplitude_unsent_#ImgurRegistreert gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Dit wordt gebruikt voor interne analyse en optimalisatie van de website.PersistentHTML Local Storage
amplitude_unsent_identify_#ImgurRegistreert gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Dit wordt gebruikt voor interne analyse en optimalisatie van de website.PersistentHTML Local Storage
AnalyticsSyncHistoryLinkedInGebruikt in verband met gegevenssynchronisatie met externe analyseservice-partijen.30 dagenHTTP Cookie
c.gifMicrosoftVerzamelt gegevens over de navigatie en het gedrag van de bezoeker op de website – Dit wordt gebruikt om statistische rapporten en heatmaps voor de website-eigenaar samen te stellen.SessionPixel Tracker
CLIDMicrosoftVerzamelt gegevens over de navigatie en het gedrag van de bezoeker op de website – Dit wordt gebruikt om statistische rapporten en heatmaps voor de website-eigenaar samen te stellen.1 jaarHTTP Cookie
collectGoogleGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker
dmvkDailymotionRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.SessionHTTP Cookie
is_uniqueStatcounterDeze cookie wordt gebruikt om de frequentie van bezoeken te identificeren en vast te stellen hoe lang een bezoeker op de website blijft.400 dagenHTTP Cookie
is_visitor_uniqueStatcounterDeze cookie wordt gebruikt om bij te houden hoe vaak een website door verschillende bezoekers wordt bezocht – dit wordt gedaan door de bezoeker een willekeurige ID toe te wijzen, zodat dezelfde bezoeker niet twee keer wordt geteld.400 dagenHTTP Cookie
ln_or [x5]LinkedInRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.1 dagHTTP Cookie
personalization_idTwitter Inc.Deze cookie wordt ingesteld door Twitter – Met de cookie kan de bezoeker inhoud van de website delen op zijn Twitter-profiel.400 dagenHTTP Cookie
sc_is_visitor_uniqueStatcounterDeze cookie wordt gebruikt om bij te houden hoe vaak een website door verschillende bezoekers wordt bezocht – dit wordt gedaan door de bezoeker een willekeurige ID toe te wijzen, zodat dezelfde bezoeker niet twee keer wordt geteld.2 jaarHTTP Cookie
statcounter_bounceStatcounterBepaalt of een bezoeker de website meteen verlaat – deze informatie wordt gebruikt voor interne statistieken en analyses door de beheerder van de website.SessionHTML Local Storage
statcounter_configStatcounterWordt gebruikt om bezoeken van gebruikers aan de website te beoordelen, zoals welke pagina’s zijn bezocht of de frequentie van bezoeken.SessionHTML Local Storage
statcounter_sessionStatcounterVerzamelt statistieken over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn gelezen.SessionHTML Local Storage
tdGoogleRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.SessionPixel Tracker
vuidVimeoVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn gelezen.2 jaarHTTP Cookie

Marketing (148)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
_fbp [x4]Meta Platforms, Inc.Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
_gcl_au [x3]GoogleGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP Cookie
_TEST_DailymotionVerzamelt gegevens over bezoekersinteractie met de video’s van de website – Deze gegevens worden gebruikt om de video’s van de website relevanter te maken voor de bezoeker.SessionHTTP Cookie
ads/ga-audiencesGoogleUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
ANONCHKMicrosoftRegistreert gegevens over bezoekers die meerdere bezoeken brengen en op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de efficiëntie van advertenties op websites te meten.1 dagHTTP Cookie
bcookieLinkedInGebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.1 jaarHTTP Cookie
collect/LinkedInVerzamelt gegevens over gedrag en interactie van bezoekers – Dit wordt gebruikt om de website te optimaliseren en om advertenties op de website relevanter te maken.SessionPixel Tracker
csm:adbIMDBVerzamelt informatie over bezoekersgedrag op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de relevantie van advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
CSM_previousURLIMDBVerzamelt informatie over bezoekersgedrag op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de relevantie van advertenties op de website te optimaliseren.SessionHTML Local Storage
csm-bfwww.navingo.comVerzamelt informatie over bezoekersgedrag op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de relevantie van advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
csm-hitIMDBDeze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Hierdoor kan de website gerelateerde producten promoten.PersistentHTML Local Storage
csm-hitIMDBDeze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Hierdoor kan de website gerelateerde producten promoten.1 jaarHTTP Cookie
csmtidIMDBVerzamelt informatie over bezoekersgedrag op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de relevantie van advertenties op de website te optimaliseren.SessionHTML Local Storage
dprMeta Platforms, Inc.In afwachtingSessionHTTP Cookie
guest_idTwitter Inc.Verzamelt gegevens met betrekking tot de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen, met het doel de Twitter-service te personaliseren en te verbeteren.13 maandenHTTP Cookie
i/adsct [x2]offshoreenergytoday.navingo.frontend.exenzo.comDe cookie wordt door Twitter.com gebruikt om te bepalen hoeveel bezoekers de website bezoeken via Twitteradvertenties.SessionPixel Tracker
i/jot/embedswww.navaltoday.comStelt een unieke ID in voor de bezoeker, waarmee externe adverteerders de bezoeker kunnen targeten met relevante advertenties. Deze koppelservice wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor het realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.SessionPixel Tracker
id5.1st [x8]SafeBrandsGebruikt om de bezoeker relevante inhoud en advertenties te presenteren – De service wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.SessionHTTP Cookie
id5.1st.cached_consent_data [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5.1st.cached_pd [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5.1st_last [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5.1st_nb [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5id.1st [x8]SafeBrandsVerzamelt statistische gegevens met betrekking tot de websitebezoeken van de gebruiker, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen. Het doel is om de gebruikers van de website te segmenteren op basis van factoren zoals demografie en geografische locatie, zodat media- en marketingbureaus hun doelgroepen kunnen structureren en begrijpen om aangepaste online advertenties mogelijk te maken.SessionHTTP Cookie
id5id.1st.cached_consent_data [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5id.1st.cached_pd [x8]SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.SessionHTTP Cookie
id5id.1st_last [x8]SafeBrandsVerzamelt statistische gegevens met betrekking tot de websitebezoeken van de gebruiker, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen. Het doel is om de gebruikers van de website te segmenteren op basis van factoren zoals demografie en geografische locatie, zodat media- en marketingbureaus hun doelgroepen kunnen structureren en begrijpen om aangepaste online advertenties mogelijk te maken.SessionHTTP Cookie
id5id.1st_nb [x8]SafeBrandsVerzamelt statistische gegevens met betrekking tot de websitebezoeken van de gebruiker, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn geladen. Het doel is om de gebruikers van de website te segmenteren op basis van factoren zoals demografie en geografische locatie, zodat media- en marketingbureaus hun doelgroepen kunnen structureren en begrijpen om aangepaste online advertenties mogelijk te maken.SessionHTTP Cookie
id5id_*SafeBrandsVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website – Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.PersistentHTML Local Storage
id5id_cached_pd_102SafeBrandsGebruikt om de bezoeker relevante inhoud en advertenties te presenteren – De service wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.PersistentHTML Local Storage
id5id_cached_pd_102_expSafeBrandsGebruikt om de bezoeker relevante inhoud en advertenties te presenteren – De service wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.PersistentHTML Local Storage
IDEGoogleGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.1 jaarHTTP Cookie
IMGURUIDJAFOImgurVolgt het gebruik van GIF’s door de bezoeker. Dit dient voor analytische en marketingdoeleinden.180 dagenHTTP Cookie
LAST_RESULT_ENTRY_KEYYouTubeWordt gebruikt om de interactie van gebruikers met embedded inhoud bij te houden.SessionHTTP Cookie
lastExternalReferrerMeta Platforms, Inc.In afwachtingPersistentHTML Local Storage
lastExternalReferrerTimeMeta Platforms, Inc.In afwachtingPersistentHTML Local Storage
li_sugrLinkedInVerzamelt gegevens over gedrag en interactie van bezoekers – Dit wordt gebruikt om de website te optimaliseren en om advertenties op de website relevanter te maken.3 maandenHTTP Cookie
LogsDatabaseV2:V#||LogsRequestsStoreYouTubeIn afwachtingPersistentIndexedDB
MR [x2]MicrosoftGebruikt om bezoekers op meerdere websites te volgen, om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.7 dagenHTTP Cookie
muc_adsTwitter Inc.Verzamelt gegevens over gedrag en interactie van bezoekers – Dit wordt gebruikt om de website te optimaliseren en om advertenties op de website relevanter te maken.400 dagenHTTP Cookie
MUID [x2]MicrosoftVeel gebruikt door Microsoft als een unieke gebruikers-ID. De cookie maakt het volgen van gebruikers mogelijk door de ID in veel Microsoft-domeinen te synchroniseren.1 jaarHTTP Cookie
nextIdYouTubeWordt gebruikt om de interactie van gebruikers met embedded inhoud bij te houden.SessionHTTP Cookie
NIDGoogleRegistreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.6 maandenHTTP Cookie
pagead/1p-user-list/#GoogleWordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert – Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites.SessionPixel Tracker
pagead/landingcompanies.offshore-energy.bizVerzamelt gegevens over bezoekersgedrag van meerdere websites, om meer relevante advertenties weer te geven – Hierdoor kan de website ook het aantal keren dat de bezoeker dezelfde advertentie te zien krijgt beperken.SessionPixel Tracker
remote_sidYouTubeNoodzakelijk voor de implementatie en functionaliteit van YouTube-video’s op de website.SessionHTTP Cookie
requestsYouTubeWordt gebruikt om de interactie van gebruikers met embedded inhoud bij te houden.SessionHTTP Cookie
sc_medium_sourceStatcounterBepaalt hoe de bezoeker de website heeft benaderd – Deze informatie wordt gebruikt door de websitebeheerder om de efficiëntie van hun marketinginspanningen te bepalen.PersistentHTML Local Storage
ServiceWorkerLogsDatabase#SWHealthLogYouTubeNoodzakelijk voor de implementatie en functionaliteit van YouTube-video’s op de website.PersistentIndexedDB
SMMicrosoftRegistreert een uniek ID die het apparaat van de gebruiker identificeert tijdens terugkerende bezoeken op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. De ID wordt gebruikt om gerichte advertenties toe te staan.SessionHTTP Cookie
SRM_BMicrosoftGebruikt om de interactie van de bezoeker met de zoekfunctie van de website te volgen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de bezoeker relevante producten of diensten te tonen.1 jaarHTTP Cookie
test_cookieGoogleGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.1 dagHTTP Cookie
TESTCOOKIESENABLEDYouTubeWordt gebruikt om de interactie van gebruikers met embedded inhoud bij te houden.1 dagHTTP Cookie
track/actionSmartGebruikt om de bezoeker relevante inhoud en advertenties te presenteren – De service wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.SessionPixel Tracker
tsDailymotionDeze cookie is nodig voor de PayPal-loginfunctie op de website.13 maandenHTTP Cookie
ubid-mainIMDBWordt gebruikt om de bezoeker te identificeren tijdens bezoeken, en op verschillende apparaten. Hierdoor kan de website de bezoeker voorzien van relevante advertenties. De service wordt geleverd door advertentieshubs van derden, waardoor realtime bieden voor adverteerders wordt vergemakkelijkt.4463 dagenHTTP Cookie
UserMatchHistoryLinkedInGebruikt om bezoekers op meerdere websites te volgen, om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.30 dagenHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeProbeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s.180 dagenHTTP Cookie
VISITOR_PRIVACY_METADATAYouTubeIn afwachting180 dagenHTTP Cookie
WIDGET::local::assignmentswidget.sndcdn.comWordt gebruikt door audio-platform SoundCloud om hun imbedded inhoud/service op de website te implementeren, meten en verbeteren – De verzameling van gegevens omvat ook de interactie van bezoekers met imbedded inhoud/service. Dit kan worden gebruikt voor statistieken of marketingdoeleinden.PersistentHTML Local Storage
YSCYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.SessionHTTP Cookie
yt.innertube::nextIdYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.PersistentHTML Local Storage
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEYYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoPersistentHTML Local Storage
YtIdbMeta#databasesYouTubeWordt gebruikt om de interactie van gebruikers met embedded inhoud bij te houden.PersistentIndexedDB
yt-remote-cast-availableYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-cast-installedYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage

Niet geclassificeerd (50)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
__ds_loc_country [x2]static.discoverymedia.comIn afwachting7 dagenHTTP Cookie
__ds_loc_state [x2]static.discoverymedia.comIn afwachting7 dagenHTTP Cookie
_ga_MNGoogleIn afwachting2 jaarHTTP Cookie
_ga_MN_ga_9QDG2J1B4RGoogleIn afwachting2 jaarHTTP Cookie
_ga_MN_gidGoogleIn afwachting1 dagHTTP Cookie
abx.v1www.adressa.noIn afwachting3 maandenHTTP Cookie
abx.v2www.adressa.noIn afwachting3 maandenHTTP Cookie
aliyungf_tcwww.oocl.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
betaTeststatic.discoverymedia.comIn afwachting30 dagenHTTP Cookie
CalloutShownCount [x2]neu-www.sway-cdn.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
CDNFailureCount [x2]neu-www.sway-cdn.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
csa-ctoken-#www.navingo.comIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
GROEI_LANGUAGEwww.rijnmond.nlIn afwachtingSessionHTTP Cookie
id5.1st_102_nb [x8]SafeBrandsIn afwachtingSessionHTTP Cookie
id5id.1st_102_nb [x8]SafeBrandsIn afwachtingSessionHTTP Cookie
ixigua-a-swww.ixigua.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
jwplayer.captionswww.navingo.comIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
KSESSIONIDwww.planet.nlIn afwachtingSessionHTTP Cookie
LIVEMEDIA_IDstream.livemedia.netIn afwachting30 dagenHTTP Cookie
localization_welcome_message_keyAmazonIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
next-sidIMDBIn afwachtingSessionHTTP Cookie
NNC5V1D5K09KG33V8K8KIMDBIn afwachtingSessionHTML Local Storage
number(#)widget.sndcdn.comIn afwachtingSessionHTML Local Storage
P2PTRV83R2PT8JQD7SR9IMDBIn afwachtingSessionHTML Local Storage
previous_page_stackwww.navingo.comIn afwachtingSessionHTML Local Storage
retinaImgurIn afwachtingSessionHTTP Cookie
retinaImgurIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
statcounter.com/localstorage/StatcounterIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
support_avifwww.ixigua.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
support_webpwww.ixigua.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
xiguavideopcwebidwww.ixigua.comIn afwachting3 maandenHTTP Cookie
xiguavideopcwebid.sigwww.ixigua.comIn afwachting3 maandenHTTP Cookie